Remove and defrost crab sticks. Peel and peel potatoes and onions. Rinse them under water. To prevent the potatoes from turning black, place them in cold water.
Достаньте и разморозьте крабовые палочки. Картофель и лук очистите от кожуры и шелухи. Промойте их под водой. Чтобы картофель не почернел, поместите его в холодную воду.
Cut crab sticks into small cubes. Cut the peeled onion into the same small cubes. Fry all this in a hot frying pan in butter until the onions are golden brown.
Нарежьте мелким кубиком крабовые палочки. Очищенный лук нарежьте таким же мелким кубиком. Все это обжарьте на раскаленной сковороде на сливочном масле до золотистого цвета лука.
Cut the potatoes into slices about 0.5 cm thick, do not cut them into slices that are too thin because they will fall apart. Place 1/3 of the potato slices on the bottom of the pan. Place half of the filling on the potatoes, salt and pepper to taste.
Картофель нарежьте кружочками толщиной примерно 0.5 см, не нарезайте слишком тонкими кружочками, потому что они развалятся. 1/3 картофельных кружочков помещаем на дно формы. На картофель выложите половину начинки, посолите и поперчите по вкусу.
Place the next layer of potatoes, filling and potatoes again. When all the layers have been assembled, pour cream over the casserole and place in the oven for 30 minutes. Cook under foil for the first 15 minutes, then remove it and cook for another 15 minutes.
Следующий слоем выложите снова картофель, начинку и картофель. Когда собрали все слои залейте запеканку сливками и поставьте духовку на 30 минут. Первые 15 минут готовьте под фольгой, потом ее снимите и готовьте еще 15 минут.
Place a piece of casserole on a plate and garnish the casserole with finely chopped herbs and fresh vegetables. You can serve garlic croutons with the casserole.
Выложите кусочек запеканки на тарелку и украсьте запеканку мелко нарубленной зеленью и свежими овощами. К запеканке можете подать чесночные гренки.