Rinse the Chinese cabbage thoroughly under running water and chop it with a knife, not very finely. Wash fresh cucumbers and bell peppers. Remove the core and excess seeds from the pepper. Cut the cucumbers and bell peppers into thin strips and the crab sticks into cubes.
Пекинскую капусту промойте тщательно под проточной водой и нашинкуйте ножом не сильно мелко. Свежие огурцы и болгарские перцы вымойте. У перца удалите сердцевину и лишние семена. Огурцы, болгарский перец нарежьте тонко соломкой, а крабовые палочки кубиками.
Pour the Chinese cabbage into a salad bowl with a deep bottom. Next, add the chopped cucumbers and bell peppers. Stir lightly.
Пекинскую капусту высыпьте в салатницу с глубоким дном. Далее высыпьте нашинкованные огурцы и болгарские перцы. Слегка перемешайте.
Next add crab sticks. Strain the pickled corn through a colander to get rid of excess marinade and also add to the vegetables.
Следом выложите крабовые палочки. Маринованную кукурузу процедите через дуршлаг, чтобы избавиться от лишнего маринада и также выложите к овощам.
At the end, add mayonnaise, add salt, pepper and spices to taste and mix everything thoroughly so that the mayonnaise is distributed evenly throughout the salad. Place portions on a plate and serve.
В конце выложите майонез, добавьте соль, перец и специи по вкусу и все тщательно перемешайте, чтобы майонез равномерно разошелся по всему салату. Выложите порционно на тарелку и подавайте на стол.
You can serve the salad in a deep bowl so that everyone has the opportunity to add as much as they want. You can also serve the salad in portions in beautiful rectangular plates. Finely chop the greens: parsley or dill and sprinkle on the salad. You can also decorate the salad with pitted olives.
Подать салат можно в глубокой посуде, чтобы у каждого была возможность наложить столько, сколько хочет. Также можно подать салат порционно в красивых прямоугольных тарелках. Нарежьте мелко зелень: петрушку или укроп и посыпьте салат. Украсить салат также можно маслинами без косточек.