Boil the eggs hard and cool them in cold water. Peel the onion and chop finely. Marinate it in vinegar, adding salt and pepper. After 20 minutes, pour out all the liquid from the onion and leave it in a separate plate.
Отварите яйца вкрутую и остудите их в холодной воде. Лук очистите и мелко нарежьте. Замаринуйте его в уксусе, добавив соль и перец. Через 20 минут вылейте всю жидкость из лука и оставьте его в отдельной тарелке.
Fry the squid in olive oil, grate the cheese on a coarse grater, cut the crab sticks as finely as possible. Peel the cooled eggs, separate the white from the yolk, since we only need the white, and grate it on a coarse grater.
Кальмары обжарьте в оливковом масле, сыр натрите на крупной терке , крабовые палочки нарежьте как можно мельче. Остуженные яйца очистите, отделите белок от желтка, так как нам нужен только белок, и натрите его так же на крупной терке.
Place all ingredients in a large bowl. Add most of the red caviar, mayonnaise, squid and pickled onions. Mix all the ingredients well and put everything in a salad bowl. Sprinkle remaining caviar on top.
Все ингредиенты отправьте в большую миску. Добавьте большую часть красной икры, майонез, кальмары и замаринованный лук. Хорошо перемешайте все ингредиенты и выложите все в салатницу. Посыпьте сверху оставшейся икрой.
The salad has a viscous consistency, so it can be served on a flat dish in the shape of a circle or cube. You can also decorate it with green leaves and add beautifully chopped crab sticks.
Салат имеет вязкую консистенцию, поэтому подать его можно на плоском блюде в форме круга или куба. Также его можно украсить листочками зелени и добавить красиво нарезанные крабовые палочки.