Remove the butter from the refrigerator in advance (you can even melt it slightly). Soak the raisins in water for 10 minutes.
Заранее достаньте сливочное масло из холодильника (можно даже слегка растопить его). Замочите изюм в воде на 10 минут.
Combine cottage cheese with powdered sugar, vanilla, warm butter and stir until smooth. Stir in prepared raisins.
Соедините творог с сахарной пудрой, ванилью, теплым сливочным маслом и перемешайте до однородности. Вмешайте подготовленный изюм.
Form small sausages from the cottage cheese and place them in the freezer for 15 minutes.
Сформируйте из творога небольшие колбаски и отправьте их в морозилку на 15 минут.
Melt the chocolate in the microwave.
Растопите шоколад в микроволновке.
Remove the curds from the freezer and dip each one into the chocolate, then return to the freezer for another 40 minutes.
Достаньте сырки из морозилки и погрузите каждый в шоколад, затем верните в морозилку еще на 40 минут.