Peel onions, garlic, carrots and cut into small cubes. Also wash the celery and cut into small pieces. If necessary, grind the meat into minced meat using a meat grinder or by hand. Wash the asparagus and trim the ends. Boil asparagus in salted water for 10 minutes.
Лук, чеснок, морковь отчистите от кожуры и нарежьте мелкими кубиками. Сельдерей также промойте и нарежьте мелкими кусочками. При необходимости измельчите мясо в фарш с помощью мясорубки или вручную. Спаржу промойте и обрежьте кончики. Отварите спаржу в подсоленной воду в течение 10 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil and add carrots, garlic, onions and celery. Leave to sauté for 2 minutes. Next, add the minced meat, mix everything and fry until golden brown.
Сковородку разогрейте с растительным маслом и выложите морковь, чеснок, лук и сельдерей. Оставьте пассироваться в течение 2 минут. Далее добавьте фарш, перемешайте все и обжарьте до румяной корочки.
Then pour in the wine and simmer until the liquid evaporates, add adjika and pour in water so that it covers the stew halfway. Simmer for 5 minutes. Strain the cooked asparagus through a colander, add to the vegetables and sprinkle with spices to taste, mix everything and simmer for another couple of minutes.
Затем налейте вино и тушите до испарения жидкости, добавьте аджику и влейте воду так, чтобы она покрыла рагу наполовину. Тушите 5 минут. Процедите сваренную спаржу через дуршлаг, добавьте к овощам и посыпьте специями по вкусу, все перемешайте и тушите еще пару минут.
Serve the stew sprinkled with finely chopped herbs. Cut the tomatoes into large slices and decorate the dish with them. Cook the pasta separately if desired and serve with the meat stew. Also slice fresh bread, fry until crispy and serve.
Подайте рагу, посыпанное мелко нарезанной зеленью. Нарежьте на крупные дольки помидоры и украсьте ими блюдо. Приготовьте по желанию отдельно макароны и подайте с мясным рагу. Также нарежьте свежий хлеб, поджарьте до хрустящей корочки и подайте на стол.