Soak the meat in water for 25 minutes. Cut the meat into small pieces. Peel the garlic and onions. Cut the onions and cucumbers into rings.
Вымочите мясо в воде в течении 25 минут. Нарежьте мясо на небольшие кусочки. Почистите чеснок и лук. Нарежьте лук и огурцы кольцами.
Prepare a frying pan, add vegetable oil and fry the meat for 7 minutes. Squeeze the garlic into the pan using a garlic press and fry for another 3 minutes. Then add the onion and fry for 3 minutes.
Подготовить сковороду, добавьте растительное масло и обжарьте мясо в течении 7 минут. Выдавите в сковороду чеснок через чеснокодавку и обжарьте еще 3 минуты. Затем добавьте лук и обжарьте 3 минуты.
Add pickles, seasonings, meat sauce and tomato paste, stir. Add water so that the meat and bay leaf are covered with water. Stir and cover for 12 minutes. Turn off the gas and leave the dish for 10 minutes.
Добавьте соленые огурцы, приправы, соус к мясу и томатную пасту, перемешайте. Добавьте воду так, чтобы мясо накрыло водой и лавровый лист. Перемешайте и накройте крышкой на 12 минут. Выключите газ и оставьте блюдо на 10 минут.
Before serving, sprinkle the dish with fresh herbs, also chop various vegetables and add to the dish. Garnish with bay leaves. Serve warm.
Перед подачей посыпьте блюдо свежей зеленью, также нарежьте различные овощи и добавьте к блюду. Украсьте лавровыми листами. Подавайте в теплом виде.