Rinse the fish fillet. Rinse the tomatoes, scald with boiling water and remove the skin. Peel and rinse onions, carrots and potatoes. Peel the garlic and pass through a garlic press.
Рыбное филе промойте. Помидоры промойте, ошпарьте кипятком и снимите с них кожицу. Лук, морковь и картофель очистите, промойте. Чеснок очистите и пропустите через чесночный пресс.
Cut the fillet into medium pieces. Cut the potatoes and tomatoes into small cubes, pickles and onions into small cubes, grate the carrots on a coarse grater.
Филе нарежьте на средние кусочки. Картофель и помидоры нарежьте на небольшие кубики, соленые огурцы и лук - на мелкие кубики, морковь натрите на крупной терке.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the onion until transparent, then add the potatoes and fry until golden brown. Add fish and tomatoes to the pan and fry for another 10 minutes over medium heat.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте лук до прозрачности, затем добавьте картофель и обжарьте до румяности. Добавьте на сковороду рыбу и помидоры, обжаривайте еще 10 минут на среднем огне.
Then add chopped pickles, grated carrots and pour in the fish broth. Simmer for about 5 more minutes. Season with salt and pepper to taste, add chopped garlic, spices and bay leaf. Leave covered over low heat for another 3-5 minutes.
Затем добавьте измельченные соленые огурцы, тертую морковь и влейте рыбный бульон. Тушите еще около 5 минут. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте измельченный чеснок, специи и лавровый лист. Оставьте под закрытой крышкой на слабом огне еще на 3-5 минут.
Serve the azu with fish fillet hot, sprinkling it with chopped parsley or dill. You can complement this hot dish with sour cream or mayonnaise sauce, as well as ketchup or adjika.
Подавайте азу с рыбным филе в горячем виде, посыпав его измельченной зеленью петрушки или укропа. Можно дополнить это горячее блюдо сметанным или майонезным соусом, а также кетчупом или аджикой.