Sift the flour and preheat the oven to 180°C. Prepare shaped cookie cutters (optional) and a rolling pin.
Просейте муку и разогрейте духовку до 180°C. Подготовьте фигурные формочки для печенья (по желанию) и скалку.
Melt honey in a saucepan, add soda, egg and cinnamon. Add 150 g of sifted flour and knead into a thick dough. Add a little more flour if necessary.
Растопите в кастрюле мед, добавьте соду, яйцо и корицу. Всыпьте 150 г просеянной муки и замесите плотное тесто. При необходимости добавьте еще немного муки.
Dust a work surface with flour and roll out the dough onto it into a layer approximately 5 mm thick.
Подпылите рабочую поверхность мукой и раскатайте на ней тесто в пласт толщиной примерно 5 мм.
Using molds, a glass or a knife, cut out the pieces, place them on a baking sheet and bake for 15 minutes.
С помощью формочек, стакана или ножа вырежьте заготовки, выложите их на противень и запекайте в течение 15 минут.