Wash the chicken meat and cut into portions. Peel and rinse potatoes, onions, carrots. Peel the garlic and pass through a garlic press. Cut the pickled cucumbers into small cubes.
Куриное мясо промойте и нарежьте порционными кусочками. Картофель, лук, морковь очистите, промойте. Чеснок очистите и пропустите через чесночный пресс. Соленые огурцы нарежьте мелкими кубиками.
Cut the onion into small cubes, carrots into small cubes, potatoes into medium slices. Pour oil into a heated frying pan and fry the onion until golden brown.
Лук нарежьте небольшими кубиками, морковь мелкими брусочками, картофель средними ломтиками. В разогретую сковороду налейте масло, обжарьте на нем лук до золотистого цвета.
Then add chicken, pickles, carrots and simmer for 25 minutes. Then add potatoes, chopped garlic, salt, pepper and a little water. Simmer for another 20-25 minutes until done.
Затем добавьте курицу, соленые огурцы, морковь и тушите 25 минут. После чего добавьте картофель, измельченный чеснок, соль, перец и немного воды. Тушите еще 20-25 минут до готовности.
Serve the basics with chicken legs, potatoes and pickles hot, sprinkled with finely chopped dill or parsley. You can complement this dish with a salad or an appetizer of fresh vegetables.
Подавайте азу с куриными окорочками, картофелем и солеными огурцами в горячем виде, присыпав его мелко нарезанной зеленью укропа или петрушки. Можно дополнить это блюдо салатом или закуской из свежих овощей.