Soak the pork liver in cold water and cut into small pieces. Peel the potatoes, rinse them under cold water and cut into large pieces. Peel the onions and carrots. Chop the onion finely and the carrots into strips.
Вымочите свиную печень в холодной воде и нарежьте мелкими кусочками. Очистите картофель, промойте его под холодной водой и нарежьте крупными кусочками. Очистите лук и морковь. Лук нарежьте мелко, а морковь соломкой.
Fry pork liver, carrots and onions in butter until the onions form a golden crust. Then add salt and tomato paste to the pork liver. Pour hot water over everything and simmer over low heat for 40 minutes.
Обжарьте свиную печень, морковь и лук на сливочном масле до образования золотистой корочки на луке. Затем к свиной печени добавьте соль и томатную пасту. Залейте все горячей водой и тушите на медленном огне в течение 40 минут.
Separately, fry the potatoes in butter until half cooked. Add potatoes along with cucumber, pepper and garlic to the meat. Season with salt and pepper. Mix well and leave to brew for 15 minutes. Add fresh herbs at the end
Отдельно обжарьте картофель на сливочном масле до полуготовности. Картофель вместе с огурцом, перцем и чесноком добавьте к мясу. Посолите и поперчите. Хорошо перемешайте и оставьте настояться на 15 минут. В конце добавьте свежую зелень
Azu in Tatar style is usually served hot with the addition of finely chopped green onions. You can also serve with fresh vegetables or make a side dish in the form of a salad of fresh vegetables. If desired, add pieces of black bread or rye bread to the dish.
Азу по-татарски принято подавать на стол в горячем виде с добавлением мелко-нарезанного зеленого лука. Также можно подать со свежими овощами или сделать гарнир в виде салата из свежих овощей. При желании к блюду добавьте кусочки черного хлеба или ржаные хлебцы.