Cut the beef into small pieces, fry it with the addition of vegetable oil. Peel the onion and cut it into half rings, fry until golden brown. Grate the tomatoes on a coarse grater, cut the cucumbers into strips.
Говядину нарежьте на небольшие кусочки, обжарьте ее с добавлением растительного масла. Очистите лук и нарежьте его полукольцами, обжарьте до появления золотистой корочки. Натрите помидоры на крупной терке, нарежьте огурцы соломкой.
Add water to the beef pieces and simmer over low heat for 30 minutes. Combine the fried onions with tomato paste, after 5 minutes add tomatoes and cucumbers, simmer for 10 minutes.
К кусочкам говядины добавьте воды, тушите на медленном огне 30 минут. Обжаренный лук соедините с томатной пастой, через 5 минут добавьте помидоры и огурцы, протушите в течение 10 минут.
Combine stewed vegetables in tomato sauce with meat, salt and pepper to taste and simmer over low heat for 60 minutes. If desired, simmer in a slow cooker.
Соедините протушенные овощи в томатном соусе с мясом, посолите, поперчите по вкусу и тушите на медленном огне в течение 60 минут. При желании протушите в мультиварке.
To serve, you can add chopped tomatoes and cucumber rings. You can also add various greens to decorate this dish. If desired, you can add flax or sesame seeds.
К подаче можно добавить нарезанные помидоры и огурцы колечками. Также можно добавить различной зелени, чтоб украсить данное блюдо. При желании можно добавить семена льна или кунжута.