Rinse the meat and cut into medium pieces. Peel the garlic and squeeze it in a garlic press. Also peel the onion and cut into medium rings. Cut the pickled cucumbers into rings about 1 centimeter thick. Boil buckwheat in salted water until tender.
Мясо промойте и нарежьте на средние кусочки. Чеснок почистите и выдавите в чеснокодавке. Лук также почистите и нарежьте средними кольцами. Маринованные огурцы нарежьте колечками толщиной примерно 1 сантиметр. Гречку отварите в подсоленной воде до готовности.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry the pork pieces over medium heat for 5 minutes. Then add the chopped onion, stir and simmer for about 5 minutes.
Сковородку разогрейте, влейте растительное масло и выложите обжариваться кусочки свинины на среднем огне в течение 5 минут. Следом добавьте нарезанный лук, перемешайте и тушите еще около 5 минут.
Next, add the cucumbers, continue to simmer for 5 minutes, add tomato paste. Sprinkle everything with spices, add a small amount of water, mix well and leave to simmer under the closed lid for another 15-20 minutes. Place buckwheat, meat on a plate and sprinkle everything with herbs.
Далее добавьте огурцы, продолжайте тушить в течение 5 минут, добавьте томатную пасту. Посыпьте все специями, залейте небольшим количеством воды, хорошенько перемешайте и оставьте тушиться под закрытой крышкой еще минут на 15-20 минут. На тарелку выложите гречку, мясо и посыпьте все зеленью.
Serve the basics in a deep large plate with pieces of black aromatic bread as soon as it is ready. You can also serve the dish in portioned plates. Serve the Tatar dish with vegetable salad, seasoned with spices and sprinkled with olive oil, if desired.
Подайте азу в глубокой большой тарелке с кусочками черного ароматного хлеба сразу, как только оно приготовится. Можно также подать блюдо в порционных тарелках. Подайте по желанию к татарскому блюду овощной салат, приправленный специями и политый оливковым маслом