Rinse the fillet well and chop it coarsely. Wash the onions and carrots, cut the onions into quarters and the carrots into cubes. Cut the potatoes into strips. Grate the tomatoes on a coarse grater.
Промойте хорошо филе, крупно нарежьте его. Промойте лук и морковь, порежьте лук четвертинками, а морковь кубиками. Нарежьте соломкой картофель. Натрите на крупной терке помидоры.
Fry the turkey fillet in sunflower oil for 7 minutes. Set aside. In another pan, fry the onions and carrots for 10 minutes, stirring occasionally. Place on a plate.
Обжарьте филе индейки на подсолнечном масле в течении 7 минут. Уберите в сторону. В другой сковороде обжарьте лук и морковь в течении 10 минут, иногда помешивайте. Выложите на тарелку.
Fry the potatoes in sunflower oil until golden brown for 10 minutes. In one pan, combine meat, onions, carrots and potatoes. Add tomatoes, sprinkle with paprika, flour, salt, sugar and spices. Stir and simmer covered for 15 minutes.
Обжарьте на подсолнечном масле картофель до румяной корочки 10 минут. В одной сковороде смешайте мясо, лук, морковь и картофель. Добавьте помидоры, посыпьте паприкой, мукой, солью, сахаром и специями. Перемешайте и тушите под крышкой 15 минут.
Before serving, sprinkle the dish with herbs. Chop tomatoes, peppers and cucumbers. If desired, make a vegetable salad and serve the dish along with it.
Перед подачей посыпьте блюдо зеленью. Нарежьте помидоры, перец и огурцы. По желанию сделайте овощной салат и подавайте блюдо вместе с ним.