Wash the breast and cut into small pieces. Next, wash and peel the mushrooms, cut into arbitrary pieces, also not very finely. Peel the garlic and pass through a garlic press. Cut the cucumbers into medium-sized slices.
Грудку промойте и нарежьте на кусочки не сильно мелко. Следом вымойте и почистите грибы, нарежьте на произвольные кусочки также не очень мелко. Чеснок почистите и пропустите через чеснокодавку. Огурцы нарежьте на средние полу кружочки.
Place pieces of meat in a preheated frying pan with vegetable oil and fry for 30 seconds over medium heat until golden brown. Then add the mushrooms and simmer for 2-3 minutes, stirring constantly.
В разогретую сковородку с растительным маслом выложите кусочки мяса и обжарьте 30 секунд на среднем огне до золотистой корочки. Следом добавьте грибы и тушите в течении 2-3 минут, постоянно помешивая.
Add chopped onions, chopped garlic, pickled cucumbers, tomato paste, salt and all seasonings to the meat. Mix everything. Cover the dish with a lid and simmer over low heat for 25 minutes. Turn off the heat and let the dish sit for about 7 minutes.
К мясу выложите нарезанный лук, измельченный чеснок, маринованные огурцы, томатную пасту, соль и все приправы. Перемешайте все. Накройте блюдо крышкой и тушите на медленном огне в течение 25 минут. Выключите огонь и дайте блюду постоять около 7 минут.
Serve the basics with champignons in a deep large plate or in portioned bowls. Cut pieces of fresh rye bread, fry and serve with garlic sauce. Prepare a fresh salad if desired, seasoned with spices to taste and sprinkled with vegetable oil.
Подайте азу с шампиньонами в глубокой большой тарелке или в порционных тарелках. Нарежьте кусочки ржаного свежего хлеба, обжарьте и подайте с чесночным соусом. Приготовьте по желанию свежий салат, приправленный специями по вкусу и политый растительным маслом.