Rinse well and clean the fish from bones and scales. Rinse all the vegetables well, dry them and peel them. Peel the garlic and cut into slices. Cut the salmon fillet into small cubes. Chop the tomatoes very finely. Also cut the pickled cucumbers into small cubes.
Хорошо промойте и очистите рыбу от косточек и чешуи. Хорошо промойте все овощи, просушите их и почистите. Чеснок почистите и нарежьте на ломтики. Филе семги нарежьте небольшими кубиками. Помидоры измельчите очень мелко. Соленные огурцы нарежьте также маленькими кубиками.
Take all the prepared vegetables. Cut the onion into half rings, grate the carrots on a coarse grater and cut the potatoes into small cubes. Place all these vegetables in a hot frying pan with a little oil and fry until the onion turns brown. This will take about 5-7 minutes.
Возьмите все подготовленные овощи. Нарежьте лук полукольцами, морковь натрите на крупной терке и нарежьте небольшими брусочками картофель. Все эти овощи отправьте на раскаленную сковородку с небольшим количеством масла и обжарьте до появления румянца на луке. Это займет где-то 5-7 минут.
Fry some salmon fillet in a frying pan, then add the fried salmon and chopped tomatoes to the already fried vegetables, add salt and pepper to taste, and simmer it all for 10-15 minutes. Lastly, add chopped pickles, slices of garlic and simmer over low heat for about 10 minutes. Finally, add chopped herbs.
Обжарьте немного филе семги на сковороде, затем добавьте обжаренную семгу и измельченные помидоры к уже обжаренным овощам, посолите и поперчите по вкусу, и протушите все это 10-15 минут. В последнюю очередь добавьте нарезанные соленные огурцы, ломтики чеснока и томите на медленном огне минут 10. В конце добавьте измельченную зелень.
After placing the dish on plates, you can beautifully decorate it with fresh lettuce leaves, which will add freshness and brightness to the dish.
Выложив блюдо на тарелки можете его красиво украсить свежими листьями салата, что придаст блюду свежести и яркости.