Peel the potatoes, peel the onions and cut them into cubes. Wash and chop the dill. Grate the cheese.
Очистите картофель, очистите лук и нарежьте его кубиками. Промойте и измельчите укроп. Натрите сыр.
Boil the potatoes in salted water, then mash them with milk.
Отварите картофель в подсоленной воде, затем сделайте пюре, добавив молоко.
Fry the onion in a frying pan with heated vegetable oil.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжарьте лук.
Combine puree, minced meat, dill, onion, egg and Parmesan in a bowl. Add salt, pepper and mix well.
Соедините в миске пюре, фарш, укроп, лук, яйцо и пармезан. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Form cutlets and fry them in a frying pan with heated vegetable oil for 7 minutes on each side until golden brown.
Сформируйте котлеты и обжаривайте их на сковороде с разогретым растительным маслом по 7 минут с каждой стороны до золотистой корочки.