Peel the potatoes, rinse them under running cold water and cut into strips. Peel and chop the onion into a separate container.
Очистите картофель, промойте его под проточной холодной водой и нарежьте соломкой. Очистите и нарежьте в отдельную емкость лук.
Cut the chicken fillet into small pieces and roll them in paprika. Place the fillet in a regular bag, add flour and shake thoroughly. Pour vegetable oil into a heated frying pan and fry the fillet until golden brown.
Куриное филе нарежьте на небольшие кусочки и обваляйте их в паприке. Выложите филе в обычный пакет, насыпьте муки и тщательно потрясите. На разогретую сковороду налейте растительное масло и обжарьте филе до румяной корочки.
Add onion to the meat, stir and fry for 5 minutes. Add tomato paste, cream, salt and seasoning. Pour in water and mix everything well. Add the diced potatoes to the pan and stir again. Add a few bay leaves on top and simmer covered for 10 minutes.
Добавьте к мясу лук, перемешайте и обжарьте 5 минут. Добавьте томатную пасту, сливки, соль и приправу. Влейте воду и все хорошо перемешайте. Добавьте в сковороду нарезанный соломкой картофель и снова перемешайте. Добавьте сверху несколько листиков лаврового листа и тушите под крышкой 10 минут.
Usually this dish is served in portions. On top you can add leaves of various greens or add a little mixture of different herbs. You can also serve this dish with a few pieces of rye bread.
Обычно это блюдо подается порционно. Сверху можно добавить листочки различной зелени или немного добавить смеси разных трав. Также к этому блюду можно подать несколько кусочков ржаного хлеба.