Peel, wash and chop the onions and carrots. Cut the pickled cucumbers into small squares. Wash the tomatoes and cut into small strips. Boil the pasta in salted water for about 5 minutes until tender.
Отчистите, промойте и нарежьте лук и морковь. Соленые огурцы нарежьте на мелкие квадратики. Помидоры помойте и нарежьте мелкой соломкой. Макароны отварите в подсоленной воде около 5 минут до готовности.
Place onions and carrots in a preheated frying pan with olive oil and fry for 3 minutes. Add the minced meat and fry over medium heat for about 10 minutes.
На разогретую сковородку с оливковым маслом выложите лук и морковь, обжарьте в течении 3 минут. Выложите фарш и жарьте на среднем огне около 10 минут.
Add the tomatoes to the minced meat and stir. Simmer for 3 minutes over medium heat. Add cucumbers, stir and simmer for another 3 minutes. Serve the meat side dish with cooked pasta and sour cream.
Выложите помидоры к фаршу и перемешайте. Тушите 3 минуты на среднем огне. Добавьте огурцы, перемешайте и оставьте тушить еще 3 минуты. Подайте мясной гарнир со сваренными макаронами и сметанным гарниром.
Take a serving plate and place a couple of spoonfuls of pasta in the middle. Add the pieces of meat and vegetables and pour the meat sauce on top. Pour the sour cream into a gravy boat and serve with the dish. Also grab a couple of slices of fresh toasted bread for a snack.
Возьмите порционную тарелку и выложите по середине пару ложек макарон. Добавьте кусочки мяса и овощей и полейте сверху мясным соусом. Перелейте сметану в соусницу и подайте на стол к блюду. Также возьмите пару кусочков свежего поджаристого хлеба для закуски.