Rinse and dry the beef well. Peel the onions and garlic from excess peels. Wash the beef and cut it into small cubes. Cook rice according to instructions.
Хорошо промойте и обсушите кусок говядины. Лук и чеснок очистите от лишней шелухи. Говядину помойте и нарежьте его небольшими брусочками. Отварите рис согласно инструкции.
Roll the beef strips in a bowl with flour. Next, cut the onion into half rings, cut the pickled cucumbers into cubes and chop the garlic in a way convenient for you. In a hot frying pan, fry the onion a little in vegetable oil. Then add the beef cubes to the onion and continue frying for 5-7 minutes.
В тарелке с мукой обваляйте брусочки говядины. Далее нарежьте лук полукольцами, соленные огурцы нарежьте брусочками и измельчите чеснок удобным для вас способом. На раскаленной сковороде на растительном масле обжарьте немного лук. Затем добавьте к луку брусочки говядины и продолжайте жарить минут 5-7.
Next, add chopped garlic, slices of pickled cucumbers and tomato paste to the meat and onions. Add salt, add water and simmer for 20-30 minutes.
Далее добавьте к мясу с луком измельченный чеснок, брусочки соленных огурцов и томатную пасту. Посолите, залейте водой и тушите минут 20-30.
In a separate frying pan in vegetable oil, fry the remaining half of the garlic (press it down a little with a knife so that it gives aroma and taste) with rosemary sprigs. Next, remove the garlic and rosemary sprigs, and pour the remaining oil into the cooked rice. Thanks to this oil, the rice will be aromatic and tasty. Add beef to the rice in portions.
На отдельной сковороде на растительном масле обжарьте оставшуюся половину чеснока (немного придавите его ножом , чтобы он дал аромат и вкус) с веточками розмарина. Далее выньте чеснок и веточки розмарина, а оставшееся масло перелейте в готовый рис. Благодаря этому маслу рис получиться ароматным и вкусным. К рису порционно добавьте говядину.
An option for a beautiful serving is as follows: take a plate and place rice mixed with aromatic oil on it in a heap. Place beef aza on top of this rice and sprinkle with chopped green onions or any other herbs of your choice.
Вариант красивой подачи следующий: возьмите тарелку на нее горкой выложите рис, перемешанный с ароматным маслом . Сверху на этот рис выложите азу с говядиной и посыпьте измельченным зеленным луком или любой другой зеленью на ваш вкус.