Rinse the ribs well and dry them. Wash the potatoes, onions, garlic and carrots. Peel and finely chop the onion and carrots into cubes. Peel the potatoes and cut into strips. Cut the cucumbers into rounds.
Промойте хорошо ребрышки, просушите их. Промойте картошку, лук, чеснок и морковь. Почистите и нарежьте мелко лук, а морковь кубиками. Картофель очистите от кожуры и нарежьте соломкой. Огурцы нарежьте кругляшками.
Prepare a frying pan, add olive oil and heat. Add ribs and fry for 7 minutes. Add spices and tomato paste, stir.
Подготовьте сковороду, добавьте оливковое масло и разогрейте. Добавьте ребрышки и обжарьте в течении 7 минут. Добавьте специи и томатную пасту, перемешайте.
Add onion, carrots and bay leaf to the pan. Simmer for another 7 minutes and then add water, potatoes and pickles.
Добавьте в сковороду лук, морковь и лавровый лист. Тушите еще 7 минут и затем добавьте воду, картофель и соленые огурцы.
Before serving, sprinkle the dish with fresh herbs. Also add chopped cucumbers and tomatoes. You can also serve a light vegetable salad with the dish.
Перед подачей посыпьте блюдо свежей зеленью. Также добавьте нарезанные огурцы и помидоры. Так же к блюду можете подать легкий овощной салат.