Rinse the beef well under running water and pat dry with paper towels. Rinse the potatoes and tomatoes well and dry. Peel the potatoes (to prevent the potatoes from darkening, after peeling them, place the potatoes in cold water).
Говядину хорошо промойте под проточной водой и обсушите бумажными полотенцами. Картофель и помидоры хорошо промойте и просушите. Картофель очистите от кожуры (чтобы картофель не потемнел, после того как почистили его, поставьте картофель в холодную воду).
Take the beef and cut it into small slices, then cut the slices into strips. Cut the tomatoes into half rings. In a preheated frying pan, fry the meat in butter for 15-20 minutes, stirring occasionally to prevent it from burning. Then add tomatoes to the meat and stir, simmer for another 5 minutes. After this, add melted cheese to the pan, salt and pepper to taste. Simmer for another 5 minutes.
Возьмите говядину и нарежьте ее небольшими ломтиками, затем эти ломтики нарежьте соломкой. Помидоры нарежьте полукольцами. На разогретой сковороде обжарьте мясо на сливочном масле минут 15-20, иногда помешивая, чтобы не пригорело. Затем добавьте к мясу помидоры и перемешайте, тушите еще минут 5. После этого добавьте в сковороду плавленый сыр, посолите и поперчите по вкусу. Тушите еще минут 5.
Cut the pre-peeled potatoes into small strips. In a separate non-stick frying pan, fry the potatoes without oil. Stirring the potatoes occasionally, fry until done. This will take about 20 minutes. Lightly salt the potatoes.
Заранее очищенный картофель нарежьте небольшой соломкой. В отдельной сковороде с антипригарным покрытием обжарьте картофель без масла. Иногда помешивая картофель жарьте его до готовности. Это займет где-то минут 20. Немного посолите картофель.
Place a small amount of fried potatoes on plates, place the prepared Azu with beef on top of the potatoes. Chop the greens and sprinkle them over the finished dish.
Выложите на тарелки небольшое количество обжаренного картофеля, сверху на картофель выложите готовое Азу с говядиной. Измельчите зелень и посыпьте ею готовое блюдо