Wash and dry the tomatoes. Soak the greens in cold water, rinse under running water and dry well.
Помойте и обсушите помидоры. Замочите в холодной воде зелень, ополосните под проточной и хорошо просушите.
Grate Parmesan on a fine grater. Prepare the sauce by grinding parsley, basil, nuts, garlic and Parmesan in a blender. Add vegetable oil and beat until smooth.
Натрите пармезан на мелкой терке. Приготовьте соус, для этого измельчите в блендере петрушку, базилик, орехи, чеснок и пармезан. Добавьте растительное масло и взбейте до однородной консистенции.
Take a tomato and make deep cuts into it, but don't cut all the way through. Cut the feta cheese into slices and insert them into the slits in the tomato. Brush with pesto sauce and leave for a few minutes, allowing the dish to soak a little.
Возьмите помидор и сделайте на нем глубокие надрезы, но не прорезайте до конца. Разрежьте сыр фета на пластинки и вставите их в надрезы в томате. Смажьте соусом песто и оставьте на несколько минут, дайте блюду немного пропитаться.
Serve the caprese in portions, placing it on a separate small plate and garnishing with walnuts.
Подавайте капрезе порционно, выложив на отдельную небольшую тарелку и украсив грецкими орехами.