Cut the fillet into three parts. Peel the onion and garlic and chop. Thinly slice the cheese.
Нарежьте филе на три части. Очистите лук и чеснок, измельчите. Тонко нарежьте сыр.
In a frying pan with heated oil, fry the chicken fillet until golden on all sides.
На сковороде с разогретым маслом обжарьте куриное филе до золотистости со всех сторон.
Heat the oil in another pan and fry the onion and garlic. Add beans, tomato paste, water, salt, pepper and mix. Place the chicken fillet and spread the sliced cheese on top.
Разогрейте масло на другой сковороде и обжарьте лук и чеснок. Добавьте к ним фасоль, томатную пасту, воду, соль, перец и перемешайте. Выложите куриное филе, а поверх него распределите нарезанный сыр.
Simmer everything for 15 minutes, covered, then serve.
Тушите все в течение 15 минут под крышкой, затем подавайте.