Rinse the duck under running water and dry with paper towels. Peel the garlic, rinse with the tomatoes and dry.
Сполосните под проточной водой утку и обсушите бумажными полотенцами. Почистите чеснок от шелухи, сполосните вместе с помидорами и обсушите.
Make deep cuts in the fillet, but do not cut all the way through. Brush the duck with olive oil and season with spices.
Сделайте глубокие надрезы в филе, но не разрезайте его до конца. Смажьте утку оливковым маслом и наприте специями.
Cut the cheese and tomatoes into slices, and the garlic into thin slices. Place the filling into the “pockets” on the fillet.
Нарежьте сыр и помидоры на кружочки, а чеснок на тонкие пластинки. Уложите начинку в "кармашки" на филе.
Place the breast into foil boats and preheat the oven to 200°C, bake for about 30-35 minutes until the meat is completely cooked.
Переложите грудку в лодочки из фольги и разогрейте духовку до 200°C, запекайте примерно 30-35 минут до полной готовности мяса.
Serve the meat in portions on a flat, beautiful plate; if desired, you can garnish with dill and hot pepper pods.
Подавайте мясо порционно на плоской красивой тарелке, при желании можно украсить укропом и стручками горького перца.