Open the cans and drain the excess liquid, wash the bell peppers and mushrooms under running water and dry on a paper towel.
Откройте консервные банки и слейте из них лишнюю жидкость, помойте под проточной водой сладкий перец и грибы и обсушите на бумажном полотенце.
Take a small saucepan, put eggs in it, fill it with cold water, hard boil and grate on a fine grater, and chop the cheese on a coarse grater.
Возьмите небольшую кастрюлю, положите в нее яйца, залейте холодной водой, сварите вкрутую и натрите на мелкой терке, а на крупной измельчите сыр.
Cut the mushrooms into large pieces and fry in corn oil. Crush the sprats with a fork and add lemon oil. Cut the bell pepper into small cubes.
Грибы нарежьте на крупные куски и обжарьте на кукурузном масле. Шпроты растолките вилкой и добавьте лимонное масло. Болгарский перец нарежьте мелким кубиком.
Take a flat salad plate. Place sprats on the bottom, then fried mushrooms. Spread with mayonnaise and sprinkle with corn.
Возьмите плоскую тарелку для салата. Выложите на дно шпроты, затем жареные грибы. Смажьте майонезом и посыпьте кукурузой.
Place the next layer of grated eggs, brush with mayonnaise, then a thin layer of chopped sweet pepper. Sprinkle cheese on top and spread a final layer of sauce.
Следующим слоем выложите натертые яйца, смажьте майонезом, затем тонкий слой нарезанного сладкого перца. Посыпьте сверху сыром и смажьте последним слоем соуса.
Cut each olive lengthwise into two parts and place in one direction from the center to the edge, imitating the seeds in a sunflower. And make leaves from chips.
Разрежьте каждую маслину вдоль на две части и выложите в одном направлении от центра к краю, имитируя семечки в подсолнухе. А из чипсов сделайте его листья.
Serve the salad in portions, cutting it into triangles, with chip petals. Additionally, you can garnish with lettuce leaves and remaining corn.
Подавайте салат порционно, разрезав его треугольниками, с лепестками из чипсов. Дополнительно можно украсить листьями салата и оставшейся кукурузой.