Thaw frozen dough at room temperature. Open a can of canned tuna. Peel the onion and wash with cold water.
Замороженное тесто разморозьте при комнатной температуре. Откройте банку с консервированным тунцом. Лук почистите и помойте холодной водой.
Cut the prepared onion into small cubes. Place in a preheated frying pan with sunflower oil and fry for 2 minutes. Finely chop the cabbage and place it in the pan with the onions. Continue frying until soft. Season with salt and pepper.
Подготовленный лук порежьте мелкими кубиками. Выложите в разогретую сковороду с подсолнечным маслом и обжарьте в течение 2 минут. Мелко нашинкуйте капусту и выложите ее в сковороду с луком. Продолжайте обжаривать до мягкости. Посолите и поперчите.
Remove bones from canned fish and mash with a fork, add cabbage fried with onions and a raw egg, mix thoroughly. Beat the second egg with a fork or whisk.
Из консервированной рыбы удалите кости и разомните вилкой, добавьте обжаренную с луком капусту и сырое яйцо, тщательно перемешайте. Второе яйцо взбейте вилкой или венчиком.
Using a sharp knife, divide the dough into 7 cm squares and give them the contours of a fish. Place a tablespoon of minced meat on one square and cover with the second square. Connect the edges: run a fork along the outline, pressing lightly. Make the fish's eyes and mouth using any available ingredients.
Острым ножом разделите тесто на квадраты размером 7 см, придайте им контуры рыбки. На один квадрат выложите столовую ложку фарша, накройте вторым квадратом. Соедините края: пройдитесь по контуру вилкой, слегка надавливая. Сделайте рыбке глаз и рот из любых подручных продуктов.
Place on a parchment-lined baking sheet. Brush the pies with beaten egg using a pastry brush. Place in an oven preheated to 180° and bake at this temperature for 25 minutes.
Выложите на застеленный пергаментом противень. Смажьте пирожки взбитым яйцом при помощи кондитерской кисти. Поместите в разогретую до 180° духовку и выпекайте при этой температуре в течение 25 минут.
Serve the canned tuna patties hot as an appetizer. When serving in portions, place on a dessert plate, garnish with drops of mustard and ketchup, and fresh parsley.
Подавайте пирожки с консервированным тунцом в горячем виде, как закуску. При порционной подаче выложите в десертную тарелку, украсьте каплями горчицы и кетчупа, свежей зеленью петрушки.