Take the crab sticks out of the freezer in advance; they should defrost, but not completely, this will make them easier and more convenient to cut.
Достаньте заранее из морозилки крабовые палочки, они должны разморозиться, но не полностью, так их будет легче и удобнее резать.
Cut the crab sticks into circles, take a springform round pan, place it on a flat plate and place the first layer of salad on the bottom. Then carefully spread a layer of mayonnaise on top.
Нарежьте крабовые палочки на кружочки, возьмите разъемную круглую форму, установите ее на плоскую тарелку и выложите на дно первый слой салата. Затем аккуратно промажьте сверху слоем майонеза.
Drain the liquid from the can of corn and place the grains in a second layer, evenly distributing them in the ring. Lubricate with a thin layer of mayonnaise, try to do this carefully and not damage the layers.
Слейте жидкость из банки с кукурузой и выложите зерна вторым слоем, равномерно распределите их в кольце. Смажьте тонким слоем майонеза, постарайтесь это сделать аккуратно и не повредить слои.
Grate the cheese on a coarse grater and add the last layer, brush with mayonnaise and put in the refrigerator for an hour. Before serving, place the croutons on top; do not do this in advance so that they do not become soggy and lose their crispness.
Натрите сыр на крупной терке и высыпьте последним слоем, смажьте майонезом и уберите на час в холодильник. Перед подачей на стол выложите сверху сухарики, не делайте этого заранее, чтобы они не отсырели и не потеряли свою хрусткость.
Top each serving with shavings of grated cheese and sweet pepper. You can also add a few leaves of fresh parsley for brightness.
Украсьте сверху каждую порцию стружкой из тертого сыра и сладкого перца. А также для яркости можно добавить несколько листиков свежей петрушки.