Wash the meat and dry with paper towels. Peel the potatoes and rinse under running water along with the tomatoes.
Помойте мясо и обсушите бумажными полотенцами. Почистите картофель и сполосните под проточной водой вместе с томатами.
Prepare the meat by removing the skin, cutting out the bone, and cutting the flesh into thin strips. Heat a frying pan with vegetable oil and fry it until golden brown.
Подготовьте мясо, для этого снимите с него кожу, вырежьте косточку, а мякоть нарежьте тонкими полосками. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте его до золотистого цвета.
Make a shallow cross-shaped cut on the tomatoes and soak them in boiling water for 1 minute, then rinse with cold water. After this, remove the skin from them and cut the pulp into small cubes.
На томатах сделайте неглубоких крестообразный надрез и замочите их в кипятке на 1 минуту, затем обдайте холодной водой. После этого снимите с них кожицу, а мякоть нарежьте мелким кубиком.
Add tomatoes to meat, mix well, reduce heat and simmer for about 5 minutes.
Добавьте помидоры к мясу, хорошо перемешайте, уменьшите огонь и тушить около 5 минут.
Cut the pickled cucumbers into thin strips, the potatoes into equal cubes and add everything together to the frying pan with the chicken and tomatoes.
Маринованные огурцы нарежьте тонкой соломкой, картофель одинаковыми брусочками и добавьте все вместе на сковороду к курице и томатам.
Pour cucumber pickle into all ingredients. Add salt if necessary, but keep in mind that the cucumbers and brine are already salted, so use caution. Simmer covered over low heat for 30-40 minutes.
Влейте ко всем ингредиентам огуречный рассол. Посолите, если этого необходимо, но учитывайте то, что огурцы и рассол уже соленые, поэтому с осторожностью. Тушите под крышкой на маленьком огне 30-40 минут.
Serve the basics with slices of fresh bell pepper and sprinkle the dish with fresh herbs for extra flavor and aroma.
Подавайте азу с ломтиками свежего болгарского перца, также присыпьте блюдо свежей зеленью для дополнительного вкуса и аромата.