Rinse the veal with cold water and dry with a paper towel. Wash the parsley with cold running water and place on a paper napkin. Peel and wash the vegetables and garlic.
Телятину помойте холодной водой, обсушите бумажным полотенцем. Петрушку помойте холодной проточной водой, поместите на бумажную салфетку. Овощи и чеснок почистите и помойте.
Cut the prepared veal into medium-sized cubes, up to 3 cm. Cut the potatoes into medium-sized slices, 2 cm thick. Cut the carrots and pickles into long strips of medium thickness.
Подготовленную телятину порежьте кубиками среднего размера, до 3 см. Картофель порежьте ломтиками среднего размера, толщиной 2 см. Морковь и соленые огурцы порежьте длинной соломкой средней толщины.
Fry the veal in a heated frying pan with sunflower oil until half cooked. Transfer it to a baking dish. In the same frying pan, fry the carrots and onions in the oil after the veal until soft. Add pickles and fry everything together for another 3 minutes.
Телятину обжарьте на разогретой сковороде с подсолнечным маслом до полуготовности. Переложите ее в форму для запекания. В той же сковороде, в масле после телятины обжарьте морковь и лук до мягкости. Добавьте соленые огурцы и обжаривайте все вместе еще 3 минуты.
Remove from heat and add spices and frying. Stir and place in a baking dish. Place the potatoes on top and smooth with a wooden spatula. Pour sunflower oil from the pan on top and cover the pan with foil. Place in an oven preheated to 180°C for an hour. Baking time depends on the size of the mold and the size of the cut.
Снимите с огня и добавьте специи и зажарку. Перемешайте и выложите в форму для запекания. Картофель уложите сверху и разровняйте деревянной лопаткой. Сверху полейте подсолнечным маслом из сковороды и накройте форму фольгой. Поместите в разогретую до 180°С духовку на час. Время запекания зависит от размера формы и размера нарезки.
Serve the basics hot as a second course. When serving portionwise, place it on a plate and garnish with chopped parsley.
Подавайте азу горячим, как второе блюдо. При порционной подаче выложите его в тарелку, украсьте рубленой зеленью петрушки.