Cut the chicken fillet into slightly oblong pieces. Grate the cheese on the finest grater and crumble the crackers. Heat vegetable oil in a saucepan to 160°C.
Куриное филе нарежьте чуть продолговатыми кусочками. Натрите сыр на самой мелкой терке, раскрошите крекер. В кастрюле разогрейте растительное масло до 160°C.
In a small bowl, combine crushed crackers and grated cheese. Pour flour into another bowl. Beat the eggs separately.
В небольшой миске смешайте измельченные крекеры и тертый сыр. В другую посуду насыпьте муку. Отдельно взбейте яйца.
Season the chicken pieces with salt and pepper, dredge in flour, dip in beaten eggs, then bread in a mixture of crackers and cheese.
Кусочки курицы посолите, поперчите, обваляйте в муке, погрузите во взбитые яйца, затем запанируйте в смеси крекеров и сыра.
Fry the nuggets in a pan with heated oil until done.
Обжарьте наггетсы в кастрюле с разогретым маслом до готовности.