Rinse the chicken under running water and dry it with a paper towel. Dry a few canned pineapple rings on a paper towel.
Ополосните под проточной водой курицу и оботрите ее бумажным полотенцем. Обсушите на бумажном полотенце несколько колечек консервированного ананаса.
Cut the pepper into strips, onion into rings, and garlic into small pieces. Heat a frying pan and pour half the vegetable oil into it, fry the onion and garlic in it.
Нарежьте перец соломкой, лук кольцами, а чеснок на мелкие кусочки. Разогрейте сковороду и влейте в нее половину растительного масла, обжарьте на нем лук и чеснок.
Add broth, pineapple juice, soy sauce, vinegar, tomato paste to the pan and bring to a boil. Season with spices, salt, add starch and sweet pepper, simmer for several minutes. Place pineapple pieces into the prepared sauce.
Добавьте на сковороду бульон, ананасовый сок, соевый соус, уксус, томатную пасту и доведите до кипения. Приправьте специями, посолите, добавьте крахмал и сладкий перец, тушите несколько минут. В готовый соус выложите кусочки ананаса.
Cut the chicken fillet into medium-sized cubes. Heat a clean frying pan, pour in the remaining vegetable oil and fry the chicken over high heat until cooked through and crispy golden brown.
Нарежьте куриное филе кубиком среднего размера. Разогрейте чистую сковороду, влейте в нее остатки растительного масла и обжарьте курицу на сильном огне до готовности и хрустящей золотистой корочки.
Serve the sauce on a plate along with the chicken pieces. You can also garnish with herbs, such as fresh parsley leaves.
Подавайте соус на тарелке вместе с кусочками куриного филе. Также можно украсить зеленью, например листиками свежей петрушки.