Peel the fruit just before serving.
Фрукты почистите непосредственно перед подачей.
Place butter, chocolate and honey in a saucepan. Pour milk and place on fire. Leave some of the milk for introducing starch. Heat over medium heat, stirring constantly. Bring the mixture until smooth and just starting to boil.
В кастрюлю выложите масло, шоколад и мед. Залейте молоком и поместите на огонь. Часть молока оставьте для введения крахмала. Нагревайте на среднем огне, постоянно помешивая. Доведите смесь до однородного состояния и начала кипения.
Dilute the starch with the remaining milk, pour into the boiling fondue and stir. Do this until the mixture thickens. Please note that the mixture should not be boiled. Therefore, remove it from the heat before it starts to boil.
Крахмал разведите оставшимся молоком, вылейте в закипающее фондю и перемешайте. Делайте это до тех пор, пока смесь не загустеет. Обратите внимание, смесь нельзя кипятить. Поэтому снимите ее с огня еще до начала кипения.
Cut the prepared fruits: bananas into slices, orange slices into three parts, pineapple into medium-thick slices. Slicing should be convenient, fruit should be pierced well on skewers.
Подготовленные фрукты порежьте: бананы – кружочками, дольки апельсина порежьте на три части, ананас – ломтиками средней толщины. Нарезка должна быть удобной, фрукты должны хорошо накалываться на шпажки.
Serve the fondue warm as a dessert. When serving a la carte, serve the fruit and fondue in portions on a dessert plate and gravy boat.
Подавайте фондю в теплом виде в качестве десерта. При порционной подаче подайте фрукты и фондю порционно в десертной тарелке и соуснице.