Wash vegetables, fruits and herbs thoroughly with cold running water and dry on a paper towel. Peel the onion, remove the seeds from the bell pepper and remove the stalk.
Овощи, фрукты и зелень тщательно помойте холодной проточной водой, обсушите на бумажном полотенце. Лук почистите, болгарский перец почистите от семян и удалите плодоножку.
Cut the prepared vegetables into small cubes. Cut the peach in half, remove the pit and cut into small cubes. Finely chop the prepared greens and green onions with a sharp knife.
Подготовленные овощи порежьте мелкими кубиками. Персик порежьте пополам, удалите косточку и порежьте мелкими кубиками. Подготовленную зелень и зеленый лук мелко порежьте острым ножом.
Place the prepared sliced vegetables and fruits in a bowl. Stir gently. Add olive oil, balsamic vinegar, sugar and salt. Cut the chili pepper into small cubes and add at the very end. Do this in batches and be sure to taste before adding the next portion. This way you can achieve the desired spiciness. Place in the refrigerator for an hour.
Подготовленную нарезку овощей и фруктов поместите в миску. Аккуратно перемешайте. Добавьте оливковое масло, бальзамический уксус, сахар и соль. Перец чили порежьте мелкими кубиками и добавьте в самом конце. Делайте это порционно и обязательно пробуйте перед добавлением следующей порции. Таким образом вы сможете добиться желаемой остроты. Поместите в холодильник на час.
Serve peach salsa as a cold appetizer salad. When serving portionwise, place it on a flat plate and garnish with chili peppers.
Подавайте сальсу с персиками в качестве холодного закусочного салата. При порционной подаче выложите ее в плоскую тарелку, украсьте стручками перца чили.