Rinse the mackerel well, remove the entrails and bones. Cut it in half along the body. Wash the potatoes, peel and cut into flat slices.
Хорошо промойте скумбрию, удалите внутренности и кости. Разрежьте ее пополам вдоль туловища. Картофель промойте, очистите и нарежьте плоскими ломтиками.
Prepare a pan with water and boil the potatoes for 7 minutes. Once cooked, drain the potatoes in a colander. Grease the pan with vegetable oil and place half of the potatoes. Salt and brush the potatoes with a small layer of mayonnaise.
Подготовить кастрюлю с водой и отварите картофель в течении 7 минут. После готовности опрокиньте картофель на дуршлаг. Смажьте форму растительным маслом и выложите половину картофеля. Посолите и смажьте небольшим слоем майонеза картофель.
Place the second layer of fish, salt and grease with mayonnaise. Place the remaining potatoes, add spices to taste, pepper and salt. Grease with mayonnaise and sprinkle with grated cheese. Place in an oven preheated to 190 ℃ for 40 minutes
Вторым слоем уложите рыбу, посолите и смажьте майонезом. Выложите оставшийся картофель, добавьте специи по вкусу, поперчите и посолите. Смажьте майонезом и посыпьте тертым сыром. Поставьте в разогретую до 190 ℃ духовку на 40 минут
Before serving, sprinkle the dish with fresh herbs or add lettuce leaves. Also slice the pickles and serve along with the pie. Garnish the dish with sesame seeds.
Перед подачей посыпьте блюдо свежей зеленью или добавьте листья салата. Также нарежьте соленые огурцы и подавайте вместе с пирогом. Украсьте блюдо кунжутом.