Rinse the chicken breast, pat dry with a towel and cut into small pieces. Rinse peppers, tomatoes, onions and dill. Cut the onion into half rings and the pepper into strips. Grate the tomato.
Промойте куриную грудку, обсушите полотенцем и нарежьте небольшими кусочками. Промойте перец, помидоры, лук и укроп. Нарежьте лук полукольцами, перец соломкой. Помидор натрите на терке.
Prepare a frying pan and pour in vegetable oil. Fry the chicken fillet, add salt and black pepper. Separately, fry the onion in a cauldron, add bell pepper.
Подготовьте сковороду и налейте растительное масло. Обжарьте куриное филе, добавьте соль и черный перец. Отдельно в казане обжарьте лук, туда же добавьте болгарский перец.
After 7 minutes, add the tomatoes and simmer for another 5 minutes. Then add the breast, salt and pepper, add paprika and 100 g of water. Simmer over low heat for 15 minutes.
Через 7 минут добавьте помидоры и тушите еще 5 минут. Затем добавьте грудку, посолите и поперчите, добавьте паприку и 100 г воды. Тушите на медленном огне 15 минут.
Before serving, sprinkle with finely chopped dill. Prepare white rice for the chicken and place it in a circle shape. Serve the dish warm.
Перед подачей посыпьте мелконарезанным укропом. Приготовьте к курице белый рис и выложите его в форме круга. Подавайте блюдо в теплом виде.