Cut off the tops of the buns and scoop out the crumbs. Wash and dry the greens.
Срежьте верхушки булочек, выньте из них мякиш. Зелень промойте и просушите.
Cut the cucumbers and ham into strips and pour into a bowl. Then add sour cream and mustard, stir.
Огурцы и ветчину нарежьте соломкой, высыпьте в мисочку. Затем добавьте сметану и горчицу, перемешайте.
Place parchment paper on a baking sheet and place the buns on it. Drizzle the inside of the buns with olive oil and spoon the cucumber-ham mixture into them.
На противень уложите пергамент, положите на него булочки. Внутри булочки сбрызните оливковым маслом и выложите в них огуречно-ветчинную смесь.
Gently crack the eggs on top of the buns and sprinkle with black pepper. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 25 minutes until the protein thickens. When ready, sprinkle with finely chopped dill.
Сверху на булочки аккуратно вбейте яйца, сверху посыпьте черным перцем. Выпекайте в разогретой до 200 градусов духовке 25 минут до загустения белка. В готовом виде посыпьте мелко нарубленным укропом.
The buns can be topped with any herbs of your choice or grated cheese and served, for example, for breakfast with hot tea.
Булочки можно сверху посыпать любой зеленью на ваш вкус или же тертым сыром и подавать, например, на завтрак с горячим чаем.