Divide the eggs into yolks and whites. Lightly beat the yolks with a fork. Sift the flour and mix with baking powder. Wash the apples. Cover a baking sheet with parchment paper and grease with vegetable oil.
Яйца разделите на желтки и белки. Желтки слегка взбейте вилкой. Муку просейте и смешайте с разрыхлителем. Яблоки помойте. Противень застелите пергаментной бумагой и смажьте растительным маслом.
Add 2 egg whites, vegetable oil, sugar to the cottage cheese. Beat everything with a blender until smooth. Then, gradually adding flour, knead a soft dough and leave it to rise for 1 hour.
В творог добавьте 2 белка, растительное масло, сахар. Взбейте все блендером до однородной массы. Затем, постепенно всыпая муку, замесите мягкое тесто и оставьте его подниматься на 1 час.
To prepare the filling, peel and seed the apples, grate them on a coarse grater, add cinnamon and stir.
Для приготовления начинки яблоки очистите от кожуры и семечек, натрите на крупной терке, добавьте корицу и перемешайте.
Divide the finished dough into small balls. Roll each ball into a flat cake, place the filling in the middle and pinch the edges. Place the pies on a baking sheet, seam side down, and brush them with yolk. Bake in a preheated oven at 180°C for 30-35 minutes until golden brown.
Готовое тесто разделите на небольшие шарики. Раскатайте каждый шарик в лепешечку, выложите в середину начинку и защемите края. Выложите пирожки на противень швом вниз и смажьте их желтком. Выпекайте в разогретой духовке при 180°С 30-35 минут до румяности.
Pies made from curd dough filled with apples can be served hot or cooled. An excellent addition to them would be drinks such as aromatic hot tea with lemon, coffee with milk or compote.
Подавать пирожки из творожного теста с начинкой из яблок можно как в горячем виде, так и остывшими. Отличными дополнением к ним будут такие напитки, как ароматный горячий чай с лимоном, кофе с молоком или компот.