Peel and rinse the onions. Remove stems and stems from tomatoes and peppers. Peel the garlic. Wash the parsley, drain and finely chop.
Репчатый лук очистите и промойте. У помидор и перца удалите плодоножки и хвостики. Чеснок очистите. Петрушку промойте, осушите и мелко нарежьте.
Cut the onion into quarters of rings. Cut the tomatoes and peppers into cubes, garlic into large pieces. Pour oil into a heated frying pan, fry the onion, garlic and pepper in it for about 10 minutes, stirring.
Лук нарежьте четвертинками колец. Помидоры и перец нарежьте кубиками, чеснок крупными кусочками. На разогретую сковороду влейте масло, обжарьте на нем лук, чеснок и перец около 10 минут, помешивая.
Then add the minced meat, stir and simmer for about 20 minutes. Add tomatoes, ground paprika, salt and pepper to taste. Mix thoroughly and cook for another 6-8 minutes.
Затем добавьте фарш, перемешайте и тушите около 20 минут. Добавьте помидоры, молотую паприку, посолите, поперчите по вкусу. Тщательно перемешайте и готовьте еще 6-8 минут.
Make 5 small indentations in the pan using a spoon, but not reaching the bottom of the pan. Beat in one egg at a time. Cover with a lid and cook over low heat for another 5 minutes. Before serving, sprinkle with chopped parsley.
Сделайте в сковороде с помощью ложки 5 небольших углублений, но не доходя до дна сковороды. Вбейте туда по одному яйцу. Накройте крышкой и готовьте на медленном огне еще 5 минут. Перед подачей посыпьте рубленной зеленью петрушки.
Make 5 small indentations in the pan using a spoon, but not reaching the bottom of the pan. Beat in one egg at a time. Cover with a lid and cook over low heat for another 5 minutes. Before serving, sprinkle with chopped parsley.
Сделайте в сковороде с помощью ложки 5 небольших углублений, но не доходя до дна сковороды. Вбейте туда по одному яйцу. Накройте крышкой и готовьте на медленном огне еще 5 минут. Перед подачей посыпьте рубленной зеленью петрушки.