Rinse the zucchini and grate on a coarse grater. Use gauze or a towel to squeeze out excess juice. Transfer the zucchini to a separate bowl and set aside. Cut the ham into thin slices. Also wash the tomatoes and cut into thin slices.
Кабачки промойте и натрите на крупной терке. С помощью марли или полотенца отожмите лишний сок. Переложите кабачки в отдельную посуду и отложите в сторону. Ветчину нарежьте тонкими кружочками. Помидоры также промойте и нарежьте тонкими кружочками.
In a separate bowl, combine grated zucchini, eggs, salt and pepper. Mix everything with a fork and add all the flour in batches. Mix everything well until smooth. If desired, let the dough sit for 5-10 minutes.
В отдельной посуде смешайте натертые кабачки, яйца, соль и перец. Перемешайте все вилкой и высыпьте партиями всю муку. Все хорошо перемешайте до однородной консистенции. По желанию дайте тесту настояться 5-10 минут.
Heat a frying pan and pour sunflower oil into it. Using a ladle, pour the first pancake into the pan and carefully distribute it so that the thickness of the pancake is the same over the entire surface. Fry the pancake for 3-5 minutes on each side. Do this process until all the dough is gone.
Разогрейте сковородку и влейте в нее подсолнечное масло. С помощью половника вылейте первый блин на сковородку и аккуратно распределите его так, чтобы толщина блина по всей поверхности была одинаковой. Жарьте блин по 3-5 минут с каждой стороны. Проделайте этот процесс до тех пор, пока все тесто не закончится.
Place the first pancake on a serving plate and brush with a small amount of mayonnaise. Place slices of ham first, then tomato, on top of the mayonnaise. Grease the last pancake with mayonnaise, spread it carefully and sprinkle with finely chopped dill.
Первый блин выложите на тарелку для подачи, смажьте небольшим количеством майонеза. Поверх майонеза выложите ломтики сначала ветчины, затем помидора. Последний блин смажьте майонезом, распределите его аккуратно и посыпьте мелко нарубленным укропом.
Before serving, let the cake sit and soak for a while in the refrigerator. Serve the cake on a nice large plate. You can also serve the cake in portions. To do this, cut it into equal pieces and distribute on plates. Serve the cake with vegetable salad or stew if desired.
Перед подачей дайте торту немного настояться и пропитаться в холодильнике. Подайте торт на красивой большой тарелке. Также можно порционно подать торт. Для этого нарежьте его на одинаковые кусочки и распределите по тарелкам. Подайте к торту по желанию овощной салат или тушеное мясо.