Preheat the oven at 180℃. Wash the potatoes and carrots and cut them into cubes. Cut the onion into rings. Separate broccoli into florets.
Поставьте разогревать духовку при температуре 180℃. Картофель и морковь помойте и нарежьте брусочками. Лук нарежьте кольцами. Брокколи разберите на соцветия.
Mix all the chopped vegetables and add sour cream, a mixture of peppers, salt to taste, mix and place in the mold. Add sour cream to the middle of the form, so it will evenly fill all the vegetables.
Перемешайте все нарезанные овощи и добавьте сметану, смесь перцев, соль по вкусу, перемешайте и выложите в форму. Сметану добавляйте в середину формы, так она будет равномерно заполнять все овощи.
Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle the vegetables well. Place in a preheated oven for 30 minutes until the cheese is golden brown. Cover all the vegetables with cheese, so nothing will burn and the cheese will melt well.
Сыр натрите на крупной терке и хорошо посыпьте овощи. Отправьте в разогретую духовку на 30 минут до образования золотистой корочки на сыре. Сыром засыпьте все овощи, так ничего не подгорит и сыр хорошо расплавится.
This dish can be served with sprigs of fresh herbs or with half a boiled egg. If desired, you can serve with sauces, pour them over the vegetables, or leave them in a separate small saucer.
Это блюдо можно подать с веточками свежей зелени или с половинками вареного яйца. При желании можно подать с соусами, полив ими овощи, или оставить в отдельном небольшом блюдце.