Melt the butter in a water bath or in the microwave. Sift the flour. Wash the pears and remove the skin.
Сливочное масло растопите на водяной бане или в микроволновке. Муку просейте. Груши помойте, почистите от кожицы.
In a deep bowl, beat eggs with salt and sugar. Pour the whey and melted butter into the eggs. Stirring constantly, add flour and soda, stir so that there are no lumps.
В глубокой миске взбейте яйца с солью и сахаром. Влейте к яйцам сыворотку и растопленное сливочное масло. Постоянно помешивая, всыпьте муку и соду, размешайте так, чтобы не было комочков.
Let the dough sit for 15 minutes. Using a ladle, spread the dough into a thin layer on a well-heated frying pan. Fry the pancakes on both sides until golden brown.
Дайте тесту настояться 15 минут. С помощью половника распределите тесто тонким слоем на хорошо разогретой сковороде. Обжарьте блины с 2 сторон до золотистого цвета.
For the filling, cut the pear into slices. In a frying pan, fry the pear slices in butter, sprinkle them with sugar and cinnamon. Place the filling on each pancake and roll them into an envelope.
Для начинки нарежьте грушу ломтиками. В сковороде на сливочном масле обжарьте ломтики груши, посыпав их сахаром и корицей. На каждый блинчик выложите начинку и сверните их конвертиком.
Serve the caramelized pear pancakes warm, garnished with fresh berries or whipped cream. Ideal drinks for pancakes include tea, coffee with milk, and cocoa.
Подавайте блины с начинкой из обжаренной в карамели груши теплыми, украсив их свежими ягодами или взбитыми сливками. Идеальными под блины будут такие напитки, как чай, кофе с молоком, какао.