Pour cold milk over gelatin and leave for 20 minutes. Prepare the bowls.
Залейте желатин холодным молоком и оставьте на 20 минут. Подготовьте креманки.
Place the container of milk with gelatin over low heat and heat, stirring, until the gelatin dissolves.
Отправьте емкость с молоком с желатином на медленный огонь и нагревайте, помешивая, до растворения желатина.
Separately, mix yogurt, sugar, vanillin and whisk until the sugar dissolves.
Отдельно смешайте йогурт, сахар, ванилин и взбивайте венчиком до растворения сахара.
Pour the milk and gelatin into the yogurt mixture and beat for another 5 minutes. Pour the cream into bowls and refrigerate for 2 hours.
Влейте молоко с желатином в йогуртовую смесь и взбивайте еще 5 минут. Разлейте крем по креманкам и отправьте в холодильник на 2 часа.
Melt the chocolate in a water bath, pour the cream over it, keep in the refrigerator for another 20 minutes and serve.
Растопите шоколад на водяной бане, залейте им крем, подержите в холодильнике еще 20 минут и подавайте.