Rinse the liver, peel off the films and cut into small pieces. Peel the onions, garlic and carrots. Wash the zucchini. Rinse the greens and dry with a paper towel.
Печень промойте, очистите от пленок и нарежьте небольшими кусочками. Лук, чеснок и морковь очистите. Кабачок помойте. Зелень ополосните и просушите бумажным полотенцем.
Remove the stem from the zucchini and cut the zucchini into large pieces.
У кабачка удалите плодоножку и нарежьте кабачок крупными кусочками.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the onion into large cubes.
Репчатый лук нарежьте крупным кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots for about 5-7 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук с морковью примерно 5-7 минут.
Add the zucchini and fry everything over medium heat for another 5 minutes.
Добавьте кабачки и обжарьте все на среднем огне еще 5 минут.
Add liver and fry for 5-7 minutes. Salt and pepper to taste. Squeeze out the garlic.
Добавьте печень и обжарьте 5-7 минут. Посолите и поперчите по вкусу. Выдавите чеснок.
Add sour cream and water. Mix everything carefully. Simmer the dish over low heat until cooked through, about 10 minutes.
Добавьте сметану и воду. Аккуратно все перемешайте. Тушите блюдо на медленном огне до готовности, примерно 10 минут.
Garnish the finished dish with chopped herbs. Bon appetit.
Украсьте готовое блюдо рубленой зеленью. Приятного аппетита.