Sift the flour and mix with baking powder. Grease the pan with coconut oil.
Муку просейте, смешайте с разрыхлителем для теста. Сковороду смажьте кокосовым маслом.
Beat the eggs with a mixer with salt and sugar. Pour in sunflower oil and milk. Mix well. Add flour with baking powder, beat again with a mixer so that there are no lumps.
Яйца взбейте миксером с солью и сахаром. Влейте подсолнечное масло и молоко. Хорошо перемешайте. Добавьте муку с разрыхлителем, взбейте еще раз миксером, чтобы не было комков.
Let the dough rest for 10-15 minutes. In a heated frying pan greased with coconut oil, use a ladle to spread the dough into a thin layer. Fry the pancakes for 2 minutes on each side.
Дайте тесту постоять 10-15 минут. На разогретой сковороде смазанной кокосовым маслом с помощью половника распределите тесто тонким слоем. Обжарите блины по 2 минуты с каждой стороны.
Pancakes can be served with sour cream, honey, condensed milk or berries. Or wrap them with cottage cheese or cherry jam.
Блины можно подавать со сметаной, медом, сгущенкой или ягодами. Либо накрутить их с творогом или вишневым вареньем.