Sift the flour and mix with cornstarch. Remove dairy products from the refrigerator in advance so that they are at room temperature.
Муку просейте и смешайте с кукурузным крахмалом. Молочные продукты заранее достаньте с холодильника, чтобы они были комнатной температуры .
In a deep bowl, whisk the eggs, salt and sugar. Then pour in the coconut milk in a thin stream, stirring occasionally. Pour sifted flour and starch into a bowl with the milk-egg mixture in small portions.
В глубокой миске взбейте венчиком яйца, соль и сахар. Затем тонкой струйкой, помешивая, влейте кокосовое молоко. Небольшими порциями в миску с молочно-яичной смесью всыпайте просеянную муку и крахмал.
Mix everything well so that there are no lumps, add vegetable oil. Leave the dough to rest for 10-15 minutes. Fry the pancakes on both sides in a dry, well-heated Teflon frying pan.
Все хорошо перемешайте, чтобы не было комочков, добавьте растительное масло. Оставьте тесто настояться 10-15 минут. Жарьте блины с 2 сторон на сухой тефлоновой хорошо прогретой сковороде.
Serve tender coconut milk pancakes hot, garnished with fresh berries, whipped cream, jam or condensed milk. You can also make them filled with cottage cheese, cherries in their own juice or bananas with chocolate.
Подавайте нежные блинчики на кокосовом молоке горячими, украсив свежими ягодами, взбитыми сливками, вареньем или сгущенным молоком. Также можно сделать их с начинкой из творога, вишни в собственном соку или бананов с шоколадом.