Peel the onions in advance, rinse and cut into small cubes. Also rinse the liver, remove the veins, cut into small pieces and place in a separate container. Peel the potatoes and cut into medium cubes. Grate the cheese and cut the cream cheese into random pieces. Preheat the oven to 190 ℃.
Заранее почистите репчатый лук, промойте и нарежьте маленькими кубиками. Печень также промойте, отчистите от прожилок, нарежьте кусочками небольшими и выложите в отдельную емкость. Картофель отчистите от кожуры и нарежьте средними кубиками. Сыр натрите на терке, а сливочный сыр произвольно нарежьте. Духовку разогрейте до 190 ℃.
Place all the liver, chopped onion in a deep bowl and pour milk over it all. Leave the liver to marinate for 20 minutes. If desired, cover with cling film and place in the refrigerator.
В глубокую миску выложите всю печень, нарезанный лук и залейте это все молоком. Оставьте печень мариноваться на 20 минут. По желанию накройте пищевой пленкой и отправьте в холодильник.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the potatoes with salt and spices until half cooked. Pour the milk out of the pan with the liver and add the fried potatoes. Mix everything well.
Разогрейте сковородку с растительным маслом и обжарьте картофель с солью и специями до полуготовности. Вылейте молоко из кастрюли с печенью и выложите обжаренный картофель. Перемешайте все хорошенько.
Place pieces of melted cheese and pieces of butter evenly on top of the liver. Sprinkle everything with salt and pepper to taste and sprinkle with grated cheese. Place the dish in the oven for 30 minutes until cooked.
Поверх печени выложите равномерно кусочки плавленого сыра и кусочки сливочного масла. Все посыпьте соль, перцем по вкусу и посыпьте тертым сыром. Блюдо поставьте в духовку на 30 минут до готовности.
Serve the liver with potatoes immediately after cooking on individual serving plates. Finely chop the greens: dill or parsley and decorate the dish with it. Grate a small portion of cheese and also decorate the liver. You can cook pasta or any other porridge with the liver to make the dish even more satisfying.
Подайте печень с картошкой сразу после ее приготовления на порционных тарелках. Нарежьте мелко зелень: укроп или петрушку и украсьте ею блюдо. Натрите небольшую порцию сыра и также украсьте печенку. К печени можно приготовить макароны или любую другую кашу, чтобы блюдо было еще сытнее.