Wash and peel the onions and carrots. Grate the carrots on a coarse grater and cut the onion into small cubes. Also wash the champignons and cut them into medium pieces. Prepare the liver. To do this, rinse it, dry it and cut it into small pieces. Rinse and peel the garlic.
Лук и морковь промойте и отчистите. Морковь натрите на крупной терке, а лук нарежьте мелкими кубиками. Шампиньоны также промойте и порежьте средними кусочками. Подготовьте печень. Для этого промойте ее, обсушите и нарежьте небольшими кусочками. Чеснок промойте и отчистите.
Heat a frying pan in vegetable oil and add chopped onions and carrots. Fry over medium heat for 2-3 minutes. In a separate pan, cook the champignons in salted water until tender.
Разогрейте сковородку на растительном масле и высыпьте нарезанный лук и морковь. Жарьте на среднем огне минут 2-3. В отдельной кастрюле поставьте вариться шампиньоны в подсоленной воде до готовности.
Add the prepared liver to the roasted carrots and onions and simmer over low heat, then add chopped garlic, salt and pepper to taste. Mix everything well and simmer until the liver is completely cooked.
К зажарке из моркови и лука добавьте подготовленную печень и тушите на медленном огне, затем добавьте измельченный чеснок, соль и перец по вкусу. Все хорошо перемешайте и тушите до полной готовности печени.
As soon as the liver is cooked, add sour cream, stir and simmer for another 10 minutes over low heat. Mix the liver with mushrooms and serve the finished dish. If desired, serve the liver with chopped herbs.
Как только печень приготовится, добавьте сметану, перемешайте и тушите еще 10 минут на медленном огне. Смешайте печень с грибами и подавайте готовое блюдо на стол. По желанию подайте печень с измельченной зеленью.
Take a rectangular or round plate. Place the liver with champignons in it and garnish with finely chopped herbs. Serve the dish as soon as it is cooked to prevent it from getting cold. Cut a couple of slices of bread, prepare a fresh vegetable salad and serve as well.
Возьмите прямоугольную или круглую тарелку. Выложите в нее печенку с шампиньонами и украсьте мелко нарезанной зеленью. Подайте блюдо на стол сразу, как только оно приготовится, чтобы не остыло. Нарежьте пару кусочков хлеба, приготовьте свежий салат из овощей и подайте также на стол.