Rinse the chicken liver well. Cut it into several pieces. Chop the onion and garlic finely. Peel the orange and cut into small pieces.
Хорошо промойте куриную печень. Порежьте ее на несколько частей. Порежьте лук и чеснок мелко. Почистите от кожуры апельсин и порежьте не крупными кусочками.
Prepare a frying pan, add butter and vegetable oil, heat it up. Add onion and garlic and 3 minutes until soft. Next add the liver and fry for 7 minutes over medium heat.
Подготовьте сковороду, положите сливочное и растительное масло, разогрейте. Добавьте лук и чеснок и 3 минут до мягкого состояния. Дальше добавьте печень, обжарьте 7 минут на среднем огне.
Stir the contents. Add orange, sour cream and soy sauce to the pan. Add salt and pepper to taste. Reduce heat and simmer covered for 7 minutes.
Перемешайте содержимое. Положите в сковороду апельсин, сметану и соевый соус. Добавьте соль и перец по вкусу. Убавьте огонь и тушите под крышкой в течении 7 минут.
Before serving, garnish the dish with fresh herbs and orange slices. Also sprinkle sesame seeds or grate cheese on top. Arrange in a circle shape for a beautiful presentation.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью и дольками апельсина. Также посыпьте кунжутом или натрите сверху сыр. Выложите в форме круга для красивой подачи.