Wash the parsley well and chop it finely. Prepare a frying pan for frying eggs. Slice the bread.
Промойте хорошо петрушку, мелко нарежьте ее. Подготовьте сковороду для жарки яичницы. Нарежьте хлеб.
Remove the core from the sliced bread. Add sunflower oil to the frying pan and heat it up a little. Place the bread in the pan and fry it on one side.
Из нарезанных ломтиков хлеба выньте сердцевину. Добавьте на сковороду подсолнечное масло, разогрейте немного ее. Положите в сковороду хлеб и обжарьте его с одной стороны.
Turn the bread over and crack 2 quail eggs into the middle of each slice. Salt and pepper to taste. Cover with a lid and cook until done. At the end, sprinkle with herbs.
Переверните хлеб и разбейте в середину каждого ломтика по 2 перепелиных яйца. Посолите и поперчите по вкусу. Накройте крышкой и доведите до готовности. В конце посыпьте зеленью.
Before serving, sprinkle the scrambled eggs with flax or sunflower seeds. Also add fresh herbs and chopped tomatoes. Grate cheese on top if desired.
Перед подачей посыпьте яичницу семенами льна или подсолнечника. Также добавьте свежую зелень и нарезанные помидоры. По желанию натрите сверху сыр.