Wash the peas in advance. Break the eggs into a separate bowl to prevent shells from falling into the pan.
Заранее промойте горошек. Яйца разбейте в отдельную пиалу, чтобы избежать попадания скорлупы в сковородку.
Heat a frying pan, add sunflower oil and add green peas. Fry over medium heat for 3-4 minutes.
Разогрейте сковородку, добавьте подсолнечное масло и высыпьте зеленый горошек. Обжарьте на среднем огне минуты 3-4.
Pour the eggs over the peas, sprinkle with salt and pepper and fry the omelette until cooked for a couple of minutes. Place the hot omelette on a plate and serve.
Вылейте к горошку яйца, посыпьте солью и перцем и жарьте омлет до готовности пару минут. Выложите горячий омлет на тарелку и подавайте на стол.
Serve the omelet in portioned bowls. Chop the vegetables and decorate the dish with them. Serve a couple of pieces of toast; the omelette can be used as a filling for bread. It turns out very unusual and tasty.
Подайте омлет в порционных тарелках. Нарежьте овощи и украсьте ими блюдо. Подайте на стол пару тостов, омлет можно использовать в качестве начинки на хлеб. Получается очень необычно и вкусно.